Jualan Akhir Tahun

0 comments

INDUK PUTIH BAKA(SOLD)


INDUK KUNIN BAKA


MUDA GAME2(sold)


MUDA GAME1


BAPAK PEMBAKA RINTING(sold)


BPK PEMBAKA ARA(sold)


BPK KUNIN BAKA1

MUDA GAME2(sold)

MUDA KUNIN GAME1

INDUK GAME 1

INDUK GAME 2

INDUK GAME 3

Semua ayam adalah dari keluaran 2 reban..ompenaga n azmi.Pada yang berkenan boleh la call or sms saya..harga bole bincang utk kepuasan 2 belah pihak..k..wassalammm.

Muda utk d Jual(SOLD)

0 comments



ayam baru masuk muda..pada sesapa yg berkenan bole la sms or call sy..harga agak patut padan je sy lepas..0125518070-om

serama muda

0 comments


assalammm..

dh agak lama tak update blog.
hehehe..nk cerita skit pasal ayam muda nihh.dari kecik (anak A) sampai anak b n nk msuk remaja ayam ni cukup slow..selalu bulu kembang je n syik dok kena buli jerr..nmpak mcm tak sihat jeee..pada satu ketika sy lihat dia makan bulu dada dia..jd sy lepas dlm kandang besar sekali ngn ibu n bapak ramai2.rupa2nya ada hikmahnya..dlm semingu dua ni sy nmpak dia syik dok kejar ibu je..kira dh berani tuhh..rasa syukur ngn gaya permulaan masakini..insyallah masa kedepan..aminnn

CIHANPLUS

0 comments



Oitttt ada sekor lagi ka..masih remaja.

CIATER

0 comments





ayam remaja cuting slim tinggi.dok simpan lama dahhh..ni baru nmpak perangai.gambar pon x berapa clear sbb snap blah malam.Siang sibuk buat apa pon tatauu hinngakan ayam pon kurang penjagaan.Apa2 pon alhamdulillah..syukurrr..aminnn ngan pemberianNYA.

ank A

0 comments

REMPIT

0 comments


ingat baik2..hari raya bapak bg motor jgn dok blajar mrempit.p raya puas2 dulu..lps tu bawa balik motor elok2..bpk bg kreta plak...hahaha

SELAMAT HARI RAYA

0 comments


Mohon ampun dan maaf jika ada sebarang kesalahan dan halalkan atas semua transaksi jual dan beli ayam.

SELAMAT HARI RAYA.

remaja kuda

1 comments


FOR SALE(sold)

0 comments




Salammm..offer pada sesapa yg dok cari bpk utk pembaka.banyak ekor sgt bpk dok ada pon pening nk urus n trace susur galur.aminnn

remaja Afiq

0 comments


ayam ni sy jual kpd peminat baru semasa anak A lg..kini dia bw kembali ke reban asal utk servis kasi minyak pelincir utk gegaran yg lebih kuat...heheh..alhamdulillahhh..amin.




(SOLD) mat jarum dh berada di negara arab..selamat jalan romeo..hehehe

remaja penaga

0 comments


emmm sedaq tak sedaq dah remaja rupanya aku..asalnya warna puitih melepak..la ni dh kuar warna merah putih lembut.ape la kabar adik beradik aku seibu sabapa yg kini berada d ipoh tu.kekekeke..alhamdulillahhh..aminnn

ank B

0 comments


indukuda(SOLD)

0 comments




ni ada 2 ekor induk cuting kuda...

Cantiknya Ciptaan TUHAN

0 comments



Anda lihat lah betapa cantiknya burung ciptaan tuhan..terpesona saya melihatnya semasa lawatan ke rumah kawan saya yang memelihara berbagai spesis burung.

bapak pembaka A (SOLD)

0 comments


Kepada sesiapa yang sedang mencari bapak pembaka ara A bole la sms or call saya.Umurnya dalam setahun..sekarang ni eko meluruh..produktif dan gaya(lihat la gaya tersendiri dlm gambar).Anak2 yang dihasilkan semuanya kategori A.

HARGA RM750

Muda ekor Kelabu (SOLD)

0 comments

japanese bantam

0 comments

























Salam.apa kabar semua kawan2.
dah lama tak update blog nihh.apa yg kalut sangat pon tak tau.kerja tak abih2 n macam2 nk buat.tp hobi bela serama masih kuat cuma tak sempat kluar game.
ok posting sekali ni saya nk tanya sapa da pelihara ayam japanese bantam ni boleh la contact saya..sbb da buyer dok cari ayam ni dalam volume yang banyak gak.kat bawah ni saya beri contoh gambar ayam tersebut..

videoklip paneh

0 comments

Lawak Hantu

0 comments

bengang tak.mp4

0 comments

slim actions

0 comments